Skočiť na hlavný obsah

Nový predmet pre študentov 1. ročníka Mgr. štúdia: Komunikačné zručnosti (Divadlo J. Palárika) do 5.12.2022

Právnická fakulta v spolupráci s divadlom J. Palárika v Trnave plánuje už po druhýkrát otvoriť v letnom semestri tohto akademického roku výberový predmet Komunikačné zručnosti, na ktorý sa môžete prihlásiť emailom na andrea.maskova [at] truni.sk v termíne do 5.12.2022.
Ak chcete rozvíjať svoje mäkké zručnosti a zároveň Vás láka dozvedieť sa aj niečo priamo z divadelnej kuchyne, tento predmet je určený presne pre Vás.
Absolvovaním predmetu získate 3 kredity, počet miest je však vzhľadom na formát a individualizovaný prístup obmedzený (v prípade väčšieho počtu prihlásených rozhoduje časové poradie prihlásenia).
Výučba bude prebiehať formou zážitkového workshopu priamo v priestoroch divadla J. Palárika v troch výučbových blokoch v LS ak. roka 2022/23, ktoré obsiahnu tieto oblasti soft skills:
- ako hovorím
- ako pôsobím
- ako reagujem.
Lektorský tím, ktorý sa o Vás bude starať sú zamestnanci divadla J. Palárika špecializujúci sa na hereckú tvorbu, jazykový prejav, dramaturgiu, kompozíciu, pohyb a pod.
V prípade akýchkoľvek doplňujúcich otázok týkajúcich sa predmetu sa môžete obrátiť na doc. Novotnú z katedry občianskeho a obchodného práva na mailovej adrese marianna.novotna [at] gmail.com