Právnická fakulta v spolupráci s Potravinárskou komorou Slovenska a Slovenským zväzom spracovateľov mäsa si pre vás pripravili workshop s názvom "Bezpečnosť a kvalita mäsových výrobkov.”
Prednášať o tejto problematike bude pani Ing. Eva Forrai, výkonná riaditeľka Slovenského zväzu spracovateľov mäsa.
Súčasťou workshopu bude aj ochutnávka vybraných mäsových výrobkov, srdečne vás pozývame!
Workshop sa uskutoční v utorok, 15.11., o 15:45 v posluchárni č. 12.
Workshop sa uskutoční v utorok, 15.11., o 15:45 v posluchárni č. 12.
![Bezpečnosť a kvalita mäsových výrobkov](/sites/default/files/kalendar/Bezpecnost%20a%20kvalita%20masovych%20vyrobkov.jpg)
Workshop
dátum udalosti:
15. november, 2022
udalosť končí:
15. november, 2022