Skočiť na hlavný obsah

Letná škola práva pre stredoškolákov - 21. a 22.6.2023

 
❗ STREDOŠKOLÁCI ❗ Naši študenti a vyučujúci pre Vás pripravujú 🌞 LETNÚ ŠKOLU PRÁVA 🌞
📅 Vybrať si môžete z dvoch termínov - 21.6.2023 a 22.6.2023
🤩 Zažite deň bohatý na interaktívne riešenie konkrétnych právnych sporov, ktoré boli riešené až pred Najvyšším súdom SR 👍
✅ Vďaka finančnej podpore Nadácie SPP je pre vás pripravené občerstvenie, obed, vecné ceny pre tých najaktívnejších a, v prípade záujmu, aj ubytovanie v Trnave.
📝 Podmienky prijatia: napísať úvahu v rozsahu 1-2 A4, písmo Times New Roman, veľkosť písma 12, riadkovanie 1,5, na vybranú tému súvisiacu s právom, na základe ktorej v prípade veľkého záujmu vyberieme účastníkov letnej školy, nakoľko počet miest je limitovaný. Úvahy posielajte do 28.5.2023 mailom na adresu: martinpogadlpravo [at] gmail.com
💡 Témy pre inšpiráciu (môžete si zvoliť vlastnú tému súvisiacu s právom): Čo znamená byť dobrým právnikom/čkou? Malo by byť zakázané on-line to, čo je zakázané v realite? Ako zabrániť korupcii na súdoch? Malo by byť zavedené povinné očkovanie? Mala by byť sloboda slova obmedzená? (napr. vypnutie konšpiračných webov).
🎁 Ako bonus, minimálne 3 najlepšie eseje budú uverejnené v časopise študentov Právnickej fakulty Trnavskej univerzity s názvom Corpus Delicti.
🧐 V prípade záujmu o bližšie informácie kontaktujte manažéra projektu Martina Pogádla na e-mailovej adrese martinpogadlpravo [at] gmail.com.
🙏 Tento projekt sa uskutoční vďaka finančnej podpore Nadácie SPP.
💻 Prihlasovací formulár: https://forms.gle/AztwMUZukFcBs7vD8